Uit eigen worstmakerij

Vrijwel alle vleeswaren en worsten komen uit eigen worstmakerij. Dagelijks produceert onze worstmaker Henk de Ruig heerlijke producten in onze geoutilleerde worstmakerij. Henk de Ruig is een zeer ervaren worstmaker en heeft inmiddels diverse nationale en internationale opleidingen en cursussen gevolgd. Via deze trainingen streven wij volledig up to date te blijven.

Door steeds weer nieuwe producten te produceren, kunnen wij een breed assortiment aanbieden met producten van hoge kwaliteit. Diverse eigengemaakte vleeswaren zijn bekroond tijdens nationale en internationale vakwedstrijden.

Onze worsten en vleeswaren zijn heerlijk op brood of als snack!


Uit eigen worstmakerij

  • Boerenham
  • Runderrookvlees
  • Gekookte worst
  • Grillworst (diverse smaken)
  • Leverworst
  • Rookworst
  • Boerenleverworst

Specialiteiten

  • Pastrami
  • Gerookte Berliner
  • Gerookte hausmacher
  • Snijdbare kalfsleverworst uit eigen worstmakerij
  • Soester metworstjes uit eigen worstmakerij; heerlijk voor bij de borrel!
  • Gebraden kalfsfricandeau voor de vitello tonnato met gratis tonijnsaus!

Vleeswaren specialiteiten

  • NIEUW! Provençaals gehakt met een pepertje en paprika
  • Parmaham
  • Serranoham
  • Gandaham
  • Chorizo
  • Pain d A rdenne
  • Truffelsalami
  • Mosterd cervelaat
  • Noten cervelaat
  • Saltufo
  • Soester rollade
  • Rolette

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.