Vlees aan het spit
Een speenvarken aan het spit is een smakelijke verrassing voor uw gasten. U bent verzekert van smakelijk en zacht varkenvlees.
Kosten
De prijs van het speenvarken is inclusief pekelen, garen, barbecue, slager voor het snijden van het vlees en schoonmaakkosten van het spit en de barbecue.
30 - 50 personen | € 350,00 |
50 - 80 personen | € 400.00 |
80 - 100 personen | € 495.00 |
Hoe wordt het speenvarken bereid
Het speenvarken wordt gepekeld en in onze rookkast gegaard, afhankelijk van de grootte duurt dit tussen de 11 en 15 uur.
Daarna gaat het speenvarken aan het spit boven de barbecue gedurende 1 uur. Aansluitend wordt het speenvarken aangesneden door de slager en kan er gegeten worden.
Daarna gaat het speenvarken aan het spit boven de barbecue gedurende 1 uur. Aansluitend wordt het speenvarken aangesneden door de slager en kan er gegeten worden.
Maak uw buffet compleet
Wij kunnen het varken aan het spit compleet maken met onderstaande producten.
- Griekse rauwkost
- Rundvleessalade
- Beenham en knoflooksaus
- Stokbrood met kruidenboter